Közösség

Itt is megtalálható vagyok

Humánkontextus

Humánkontextus

VII. HR Konferencia Pécs

Kezdés: 2022-05-31 09:00

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubjának szervezésében kerül megrendezésre a Vezetés és stratégia a VUCA világban című konferencia. A konferencián számos országos és helyi ismertségű HR szakember mellett velem is találkozhatsz az Integráns vezetés – integritás menedzsment című workshopon.

A szervezeti eredmények a szervezetben dolgozók bizalmán alapulnak. Egy szervezet és benne egy vezető sikerének kulcsa, hogy képes-e bizalmat építeni a szervezeti tagokban, illetve a rábízott beosztott munkatársakban. Bizalmat akkor szavazunk egy szervezetnek, vezetőnek, ha integráns, hiteles, önazonos a működése. A világban zajló globális jelenségek soha nem látott mértékben tolták előtérbe az integritás, mint téma aktualitását és egyben jelentőségét. A workshop során a résztvevők választ kaphatnak arra, hogy áll szervezetük az integritás terén, illetve ők, mint vezetők mit tehetnek személyes integritásuk érdekében.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásom felkeltette az érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén, vagy küldj üzenetet!

Humánkontextus aktualitások

Czirkos Orsolya
2022. 05. 31.
09:00

VII. HR Konferencia Pécs

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubjának szervezésében kerül megrendezésre a Vezetés és stratégia a VUCA világban című konferencia. A konferencián számos országos és helyi ismertségű HR szakember

Részletek

Lépjünkkapcsolatba!

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen:

Bemutatkozik a Humankontextus

Mi is a szervezetfejlesztés és ebben mi a munkánk igazán fontos vezérfonala? Videónkban kifejtjük filozófiánkat!