Közösség

Itt is megtalálható vagyok

Humánkontextus

Humánkontextus

HitvallásHumánkontextus

Az életben való fejlődésünk, eredményeink és elégedettségünk forrását önmagunk, a másik ember és a vele való kapcsolatunk, valamint a munkánkat jelentő szervezet tágabb összefüggéseinek megismerése és megértése jelenti.
Mindezen mélyebb, az embert érintő humán összefüggések birtokában és az ehhez társított jóindulatú, szeretetteljes hozzáállással jutunk el a minden pillanatban egyre nagyobb szabadságot és kiteljesedést adó élethez.
Ebben elkötelezettségem, lényeglátásom és odaadó figyelmem jelentik fő erőforrásaimat.

KüldetésHumánkontextus

Küldetésemnek érzem, hogy tanulással, fejlesztéssel hozzásegítsem a hozzám forduló embereket és szervezeteket a hitvallásomban megfogalmazott tágabb humán összefüggések megértésén keresztül a több szabadságot, kiteljesedést, elégedettséget és örömet jelentő élet és szervezeti működés megvalósításához.

Küldetés

Humán Kontextus

Egy olyan világ megteremtése a vízióm, amelyben az egyének, a közösségek és a szervezetek ismerik és mélységében értik önmaguk humán összefüggéseit, jóindulatú és szeretetteljes módon kapcsolódnak egymáshoz, amivel nagyfokú szabadságot biztosítanak mind az őket körülvevő emberek mind saját maguk számára. Mindezzel kiemelkedő eredményeket adó, kiteljesedett és elégedett életet élnek.

Lépjünkkapcsolatba!

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen:

Bemutatkozik a Humankontextus

Mi is a szervezetfejlesztés és ebben mi a munkánk igazán fontos vezérfonala? Videónkban kifejtjük filozófiánkat!