Közösség

Itt is megtalálható vagyok

Humánkontextus

Humánkontextus

A helyeden vagy?

Nem lehetsz nem a helyeden. Legalábbis hosszú távon NEM. Legalábbis belső egyensúlyod megtartása mellett NEM. Az okozatokból mutatkozik meg, hogy semmi nem történik csak úgy. Minden csak céllal.

Ha a helyeden vagy, akkor Te szabhatod az utat a célod érdekében. Ha azonban nem vagy a helyeden, akkor is ugyanabba az irányba haladsz, de terelés által. A terelés pedig mindig fájdalmas. Betegségek, konfliktusok, nehézségek terelnek, hogy találj vissza a helyedre, hogy találj rá a valódi célodra. És igen, ez rohadtul FÁJ.

Van olyan is, hogy a helyeden vagy, de a célod érdekében mégis el kell hagynod azt, mert csak onnan kimozdulva tudsz megtanulni valamit. Valamit, ami nélkül képtelen lennél megvalósítani a célodat.

Célja mindenkinek van. Sokan azonban nincsenek tisztában a céljukkal, és egy élet sem elég ahhoz, hogy rájöjjenek, mivégre is. Haragszanak a körülményekre, a körülöttük lévőkre. Pedig csak saját magukba kellene bepillantást engedniük. Ha megtennék, azonnal feltárulna a céljuk.

A helyed se nem térbeli, se nem időbeli aspektus. Sokkal inkább állapot, mely kielégít, örömmel tölt, felemel. Éppen ezért, hogy a helyeden vagy-e, ne térben és időben vizsgáld, hanem figyeld, jellemez-e áramlás. Az áramlás az állapot. Akárhol és akármikor is legyél éppen. Nem számít. Független tértől és időtől. Nem vágysz máshova. A HELYEDEN vagy.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásom felkeltette az érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén, vagy küldj üzenetet!

Humánkontextus blog

Czirkos Orsolya
Értékek

Komfortzóna

Komfortzóna. Manapság sok szó esik róla. Lépj ki a komfortzónádból! – halljuk, olvassuk a felhívást. Lépj ki, mert a fejlődés csak ott van. Fejlődés nehézségeken át van. De hol is van a komfortzónánk? Mitől az?

Tovább olvasom
Czirkos Orsolya
Értékek

A helyeden vagy?

Nem lehetsz nem a helyeden. Legalábbis hosszú távon NEM. Legalábbis belső egyensúlyod megtartása mellett NEM. Az okozatokból mutatkozik meg, hogy semmi nem történik csak úgy. Minden csak céllal. Ha a helyeden vagy,

Tovább olvasom
Czirkos Orsolya
Értékek

Értékalapon

Akár tudatában vagyunk, akár nem értékalapon működünk. Legyen szó a magánéletünkről, vagy a munkánk közegét jelentő szervezetről az értékeink fogják meghatározni a működésünket. Mit jelent az érték? Az életben vannak

Tovább olvasom

Lépjünkkapcsolatba!

Küldj üzenetet vagy keress elérhetőségeimen:

Bemutatkozik a Humankontextus

Mi is a szervezetfejlesztés és ebben mi a munkánk igazán fontos vezérfonala? Videónkban kifejtjük filozófiánkat!